Vår arbeidsstyrke omfatter medarbeidere som har erfaring fra politi, brannvesen og helsevesen, og annen relevant spesialkompetanse innen sikkerhetssektoren.

Tjenester

Kontrolltjenester
Ordensvakt arrangement
Ordensvakt uteliv
Spesialtjenester

Velkommen til MainGuard
MainGuard tilbyr sikkerhetsløsninger til en bred og sammensatt gruppe aktører i både privat og offentlig sektor.

Våre tjenester omfatter profesjonelle sikkerhets- og vakttjenester utført av høyt kvalifiserte, engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere.

Nøkkelen til vår suksess er uten tvil våre dyktige medarbeidere. Vi rekrutterer vårt personell ut fra strenge kriterier med hensyn til fagkunnskap, stabilitet, skikkethet og serviceinnstilling. Vår arbeidsstyrke omfatter medarbeidere som har erfaring fra politi, brannvesen og helsevesen, og annen relevant spesialkompetanse innen sikkerhetssektoren. Alle våre ansatte er selvsagt klarert med hensyn til rulleblad og vandel.

Vi tilstreber en organisasjonskultur med høy bevissthet på utviklingen i sikkerhetsbransjen. For at vi skal bli enda bedre må vårt personell på alle nivåer kontinuerlig vedlikeholde, styrke og heve sin kompetanse. Derfor satser vi aktivt på intern opplæring, trening, personlig utvikling og generell kompetanseheving i hele organisasjonen. Vårt autoriserte opplæringssenter sikrer at vår kvalitetsstandard er blant de høyeste i sikkerhetsbransjen.
Velkommen til våre nye websider.

Facebook
© MainCrew AS + 99 000 121 / +47 99 000 122 post@maincrew.no