Vi stiller med dyktig teknisk bistand på konserter, festivaler, teater, film og tv-produksjoner, messer og alle andre arrangementer du kunne trenge vår hjelp til.

Tjenester

Riggere
Stagehands/scenearbeidere
Scaffolders/scenebyggere
Følgespot operatør
Runnere/prod.assistenter
Backline/instrument teknikere
Lyd- og lysteknikere
Messer/eventer/fester

Tjenester
Vårt crew har vært med på alt fra små produksjoner til landets største.

Riggere
Våre riggere er kurset i riktig håndtering og behandling av lyd-, lys-, sceneutstyr og ikke minst sikkerhet. Våre folk har vært med på å rigge opp alt fra små produksjoner til noen av de største her i landet. De er raske, vet hvor ting skal og får scenen din opp til avtalt tid.

Stagehands/scenearbeidere
Her har vi en gjeng som hjelper deg før, under og etter selve arrangementet. Vi bistår med sjauing, rydding, strekking av kabler, sceneskift, pakke biler, tømme biler og andre småting som du skulle trenge hjelp til. Trenger du noen som kan sørge for at alt går som smurt under konserten har vi noen av de beste her hos oss.

Scaffolders/scenebyggere
Våre scenebyggere har erfaring i å bygge alt fra de minste scener til de største stadionscener. Vi har bred kunnskap innen forskjellige scenesystemer og er vant til å jobbe under press.

Følgespot operatør
Mangler du en stødig hånd til å styre følgespoten, har vi alltid en proff operatør til disposisjon.

Runnere/prod.assistenter
Enhver produksjon har uforutsette hendelser. Assistentene våre hjelper til å løse de vanskeligste situasjoner og tidsklemmer ved bruk av sin brede erfaring.

Backline/instrument teknikere
Oppkobling og montering av forsterkere, stemming av gitarer og bass og ikke minst oppsett og stemming av trommer. Ingenting er viktigere en gode backline teknikere og dette vet vi her hos MainCrew.

Lyd- og lysteknikere
Vi har et nettverk som gjør det mulig å skaffe det meste innen meget dyktige teknikere. Dette være seg linje, system eller hjelpeteknikere.

Messer/eventer/fester
MainCrew kan også stille med folk til slike arrangementer for montering og rigging av det du måtte trenge. Våre folk har jobbet med dette i mange år og vet hva som skal til.

Andre tjenester
Vi kan dekke flere behov enn det som er nevnt her. Ta kontakt for mer informasjon.
Velkommen til våre nye websider.

Facebook
© MainCrew AS + 99 000 121 / +47 99 000 122 post@maincrew.no