Vi stiller med dyktig teknisk bistand på konserter, festivaler, teater, film og tv-produksjoner, messer og alle andre arrangementer du kunne trenge vår hjelp til.

Tjenester

Riggere
Stagehands/scenearbeidere
Scaffolders/scenebyggere
Følgespot operatør
Runnere/prod.assistenter
Backline/instrument teknikere
Lyd- og lysteknikere
Messer/eventer/fester

Referanser
Her er noen av våre mange fornøyde kunder

Festival Republic
Det finnes neppe noen bedre festival-arrangør å lære av enn Festival Republic. En festival av Hoves størrelse og omfang, med alle miljøkravene som følger med, krever en arrangør i den ypperste eliten. Etter å ha samarbeidet med våre nye britiske venner på Hove, kan vi med hånden på hjertet si at vi er rustet til å håndtere enhver festival i Norge.

EHS Pro Shop
Dyktighet kommer bare med erfaring, og med 40 års erfaring innen lyd-, lys- og sceneteknikk er EHS den eldste norske aktøren i bransjen. Sammen med EHS Pro Shop jobber vi ofte vi døgnet rundt for å sikre vellykkede arrangementer.

SIX18
Six18 er et lite dynamisk byrå som jobber med utvalgte kunder innenfor livsstil- og underholdningssektoren. Deres stab er uhøytidelige og lidenskapelige, og strekker seg alltid den ektra milen for oppnå ekstraordinære resultater. Deres suksess er oppnådd gjennom en profesjonell, real- istisk og ærlig tilnærming. Deres internasjonale erfaring og kunnskap innen alt fra markedsføring, media, events, merkevarebygging o.l. gjør dem i stand til å kreere løsninger hvor selv ikke the sky is the limit!

Bary
Bary AS er resultatet av sammenslåingen av Lydpartner og d’light, og deres mål er å være blant de beste innen sine områder. De har tekniske ressurser, samt en engasjert og kunnskapsrik stab, til å håndtere alle utfordringer innen lyd, lys og scene. Med sine 3 avdelinger i Oslo, på Blaker og i Kristiansand har de et godt fundament for videre vekst og utvikling.

Oslo Konserthus
Oslo konserthus tilbyr et bredt spekter av fore- stillinger for hele familien. Samarbeidet har gitt MainCrew verdifull kompetanse innen scenearbeid for teater.

Den Norske Opera & Ballett
Den Norske Opera & Ballett er Norges eneste nasjonale og riksdekkende institusjon innen sine kunstarter. I tillegg huser de utallige konserter og arrangementer innenfor et bredt spekter av andre typer genre, og er derfor attraktive for et meget bredt publikum. MainCrew kompletterer den faste staben i forbindelse med arrangementer og når det “topper” seg i sesongene, slik at produksjonene går smertefritt. Vi er meget stolte over å være Operaens hovedleverandør av innleid crew siden 2010!

AVAB CAC AS
AVAB CAC AS har avdelinger i Oslo, Bergen, Vestby og Lillehammer. De har et bredt vareutvalg og en stab med stor fagkunnskap og bred erfaring.
Velkommen til våre nye websider.

Facebook
© MainCrew AS + 99 000 121 / +47 99 000 122 post@maincrew.no