Vi stiller med dyktig teknisk bistand på konserter, festivaler, teater, film og tv-produksjoner, messer og alle andre arrangementer du kunne trenge vår hjelp til.

Tjenester

Riggere
Stagehands/scenearbeidere
Scaffolders/scenebyggere
Følgespot operatør
Runnere/prod.assistenter
Backline/instrument teknikere
Lyd- og lysteknikere
Messer/eventer/fester

Om oss
Pålitelige og erfarne folk til alle typer prosjekter

MainCrew AS stiller med pålitelige og erfarne folk til alle typer prosjekter, fra teater, eventer, konserter, film og tv produksjoner. Vi i MainCrew strever for å sette en standard vi mener alle bør følge. Våre kunder vinner på vårt enkle firmaoppsett, logistikk og ikke minst vårt dedikerte personell. Vi tar stolthet i våre raske tilbakemeldinger og det faktum at vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uka og 365 dager i året.

For å tilpasse oss dine behov, kan vi stille med en rekke forskjellige tilbud til deg, fra crewsjef, stagehands, garderobe assistenter, riggere, følgespot operatør og mye, mye mere. Våre ansatte er kvalifiserte og proffe, samt vennlige, høflige og pålitelige.

Vår visjon er å bli et bemanningsbyrå i verdenseliten, som hjelper andre bedrifter med å nå sine mål. Vi skal oppfylle visjonen gjennom satsing på strategisk vekst, enestående service og samfunns- engasjement. Alle medarbeidere i MainCrew skal bidra til å realisere visjonen ved å yte enestående personlig service, jobbe entusiastisk med å skreddersy nyskapende bemanningsløsninger som tilfredsstiller de individuelle behovene til alle våre kunder, behandle kunder og kolleger med respekt, ta ansvar overfor kunder og kolleger for alt vi gjør, skape et trygt og sikkert arbeidsmiljø, samt oppfylle og overgå kundenes krav til servicekvalitet og kostnadseffektivitet.

Eksistenserklæring
Vi skal bli et bemanningsbyrå i verdenseliten ved å investere i lokalsamfunnet, levere nyskapende bemanningsløsninger og yte enestående service gjennom dyktige medarbeidere.


Velkommen til våre nye websider.

Facebook
© MainCrew AS + 99 000 121 / +47 99 000 122 post@maincrew.no